tiistai 8. lokakuuta 2013

Eläinten päivä Match Show

Otsikko kertookin jo mitä viikonloppuna touhuttiin eli pesu sekä match show sunnuntaina!

Mätsäriin lähdettiin kyllä hakemaan harjoitusta pentunäyttelyä varten ja ihan hyväähän tuo Emmalle teki. Seisoa ei olisi MILLÄÄN malttanut, kun kaikki ne ihanat ihmiset ja koirat olisi täytynyt tavalla tai toisella päästä tervehtimään. Emma kyllä käänsi positiivisessa mielessä katseita ja kuulinkin kaukaa ihailuja, että miten kaunis isovilla ect.

Nyt oli pienet ja isot pennut sekoitettuna eli porukkaa pennuissa oli kiitettävästi! Nuorin pikkuveljeni handlasi taas upeasti meidän esiintymisestä nauttivan pikkupuudelin todella upeasti ja olivatkin Lapsi&Koira kehän ensimmäisiä!

Emman kanssa oltiinkin heti toisessa parissa ja saatiin punainen nauha, vaikka olin melko varma että kaunis koikeerhondje voittaisi. Sitten meillä olikin pitkä odotus jäljellä kun osallistujia oli yli 20. Lopulta koitti punaisten saaneiden kehä ja meidät otettiinkin heti jatkoon ja sieltä valittiin mukaan myös kauniisti esiintyvä siperianhusky sekä pikkukoiria.
Punaisten kehä oli todella tiukka ja taso oli kova.. oletinkin jo että siperianhusky vie voiton todella varmalla ja kauniilla esiintymisellä, mutta Emma ja minut ohjattiinkin punaisten voittajaksi ja eikun odottelemaan BIS kehän alkua :D

BIS kehä alkoikin melko pian ja ennen sitä Emma riehui hetken aikaa erään toisen huskyn kanssa joka tulikin sitten myös BIS-kehään ja voitte uskoa, että Emma olisi halunnut jatkaa leikkiä myös kehässä. Juokseminen menikin BIS-kehässä plörinäksi mutta silti päästiin BIS4 ja mätsärin voitti upeassa kunnossa oleva veteraani hovawart.

Eilen ilmestyi myös Lahden pentunäyttelyn aikataulut ja Emma onkin ainoa isovillakoira koko pentunäyttelyssä! Odotin että olisi tullut seuraa sinne kehään, mutta ei sitten. Pari viikkoa odotusta jäljellä Emman ensimmäisiin näyttelyihin! Saa nähdä kuinka meidän käy.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti