sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Valloittava, riiwiö...

Niin valloittava, kaikkia rakastava, pieni riiwiö ja lukuisat muut adjektiivit kuvaavat hyvinkin osuvasti rakasta Puolan tuontiani Emmaa. Emma on siis 22.3.2013 syntynyt musta isovillakoira narttu viralliselta nimeltään Emma Fiona Nontiscordardime. Emma tuli heti kesäkuun ensimmäisenä päivänä Suomeen ja kiersikin läpi Viron, Latvian ja Liettuan ennen kuin nähtiin tämän kaunokaisen kanssa.

Nyt siitä alle 10 kiloa painavasta 10 viikkoisesta viattomasta pentusesta on kasvanut jo lähes 20 kiloa painava ja jo pian 6 kuukautta täyttävä lähes aikuinen nainen, joka tietty vielä kasvaa ja kehittyy vielä oman aikansa ja hyvä niin! Aivoja tietty välillä toivoisin ja olenkin kysellyt, että onko kasvattaja unohtanut lähettää ne pennun mukana, mutta lohdutuksen sanoiksi monet ovat todenneet, että ehkä ne löytävät omistajan 2 vuoden ikään mennessä. No niitä odotellessa!

Emma on käynyt aktiivisen epäaktiivisesti mätsäreissä harjoittelemassa kehäkäytöstä ja ensimmäistä kertaa lukuunottamatta joka kerta on sijoituttu! Ja viimeisin tulos onkin isojen pentujen SIN1 & BIS1!!! Ja tästä jatkamme vielä mätsäreitä ja siirrytään sitten pikku hiljaa näyttelyiden pariin. 20.10 korkkaamme pentunäyttelyissä Emman ns. virallisen uran ja siitä jatkamme Jyväskylään ja mahdollisesti Helsingin loppu vuoden näyttelyihin.

Emman pentue sisaruksista kaksi asustaa USA:n puolella, sisko asuu sitten Tsekeissä, Norja, Suomi, Puola. Eli melko kansainvälinen pentue ellen nyt ihan väärässä ole! Suomeen Emman kanssa tuli Emman veli (Etaavio Nontiscordardime) ja näissä kahdessa sisaruksessa on paljon samaa! Ulkonäöllisesti ja ennen kaikkea luonteidensa puolesta! Emman veli on ollut jo Puolassa Paras Pentu sekä sisko on pärjännyt varsin hyvin Tsekin puolella. Tuttuihin kuuluu myös Emman setä joka on nyt virallisesti C.I.B Azazello Nontiscordardime ja nyt Arska lähtikin valloittamaan Kanadaa pariksi vuodeksi!

Blogissa säännöllisen epäsäännölisesti tulee päivityksiä, mutta päivitykset koskevat näyttelyharrastustamme tai muita ihan arkipäiväisiä puuhia! Ensi viikonloppuna onkin pitkään odotettu trimmaus ja tulee taas tuosta karvakasasta kaunis <3

1 kommentti: