tiistai 14. tammikuuta 2014

Kajaani KV 2014


Kajaani KV oli ja meni ja meillä valmistautuminen Kajaanin näyttelyä varten alkoi jo perjantaina milloin ajelin Emman kanssa Mikkeliin jälleen kaunistautumaan. Karvaa lähti sentti sentiltä pois, kun tuolle sitä karvaa oli päässyt hieman kasvamaan.. Samalla kysyin, että milloin olisi hyvä aika leikata Emma conttariin noin turkkinsa puolesta, niin ei kuin pari kuukautta täytyisi sinnitellä pöksyjen kanssa! Eli juuri siihen vuoden ikään asti!

No lauantaina olikin aikainen herätys ja matka kohti Kajaania pystyi alkamaan! Matka seurana olikin pari vuotias isovilla neitonen ja hänen omistajansa täältä Jyväskylästä. Kävimme meno matkalla viemässä matkaseuralaiseni harmaan isovillan hoitoon Pieksamäelle missä Emma pääsi pitkästä aikaa juoksemaan oman kokoistensa kanssa ja voi miten Emma nautti! Siitä oikein näki kuinka hauskaa sillä oli! Täytyy nyt yrittää päästä Emman kanssa enemmän saman kokoisten koirien kanssa viettämään aikaa. 

Toinen välimatka pysäkki olikin Kuopiossa missä käytiin katsomassa Emman ikäistä nuorta herrasmiestä Paronia (sininen isovilla). Paronilla oli herännyt miehiset aistit ja Emmaa sittä piti yrittää nylkyttää ihan kunnolla, mutta osasi Emma antaa takaisinkin kun nuori mies kävi liian innokkaasti päälle.
Hotelli yö meni hyvin lukuunottamatta vilkasta yöllistä melua ja sitä, että Emmalla oli vatsa hiukan sekaisin niin sain ravata ulkona muutamaan otteeseen. Toisin sanoen nukuttua ei hirmuisesti tullut!

Sunnuntaina oli aikainen lähtö kohti näyttelypaikkaa. Laitoimme kuitenkin koirat jo hotellihuoneessa näyttelykuntoon ja näyttelypaikalla vielä viimeinen silaus, mutta ei suurta hommaa. Tuomari tuntui arvostelevan NOPEASTI koirat ja eikä kahdessa uroksessa pitkään mennyt eli ennen kuin huomasinkaan oli Emman vuoro mennä kehään.

Tuomarina oli Juha Palosaari sekä harjoittelija arvostelija Vesa Lehtonen. Ensimmäisenä Juha Palosaari totesi, että tällä on kaunis pää ja liikkeitä kehui todella paljon. Myös pyysi harjoittelijaa kokeilemaan miten hyvä kroppa Emmalla on ikäisekseen ja etuosaa myöskin. Emma malttoi esiintyä ja seisoa vaikka luulin, että Emma voi heittää koko touhun ranttaliksi tai sitten olla kuin perässä vedettävä lahja yön jäljiltä, mutta ei kummastakaan ollut huolta vaan, Emma, esiintyi todella upeasti! Paras narttu

kehässä meille ei tullut sijoitusta tai no epävirallisesti olimme PN5, mutta muut olivat jo hyvin kehittyneitä valioita tai muuten vanhempia ja kehittyneempiä, mutta olin TODELLA ylpeä kuinka upeasti Emma jaksoi kylmästä säästä huolimatta ja, vaikka edellis yö meni miten meni!

Arvostelu: Hyvin kaunis pää. Hyvä kaula. Ikäisekseen erinomainen runko. Hyvin kulmautunut etuosa. Riittävästi kulmautunut taka-osa. Liikkuu oikein hyvin. Hyvä ryhti. Turkki hyvässä kunnossa.
JUN ERI, JUK1,SA & ROP-JUNIOR

Seuraavaksi suunnataankin Jyväskylä KV:seen ja pian neidillä onkin jo ikää 10kk! Vuoden ikä lähestyy kohisten!




2 kommenttia:

  1. Ihana Emma! Ja sillä todella onkin kaunis pää, ei yhtään semmoinen kirveellä veistetyn näköinen rohjo niinkuin monilla isovilloilla joskus on. :)

    VastaaPoista
  2. Toivotaan että kaunis pää pysyy :P Emman takaa kuitenkin onneksi nartut on nartun näköisiä ja urokset uroksen näköisiä, että toivottavasti Emmakin jatkaa samaa linjaa eikä pää kehity miksikään hirmuiseksi mörssäri pääksi ;)

    VastaaPoista