torstai 18. syyskuuta 2014

Summer -14

Olen todennut, että kesä 2014 on kirjaimellisesti nyt taputeltu ja ohitse. Puiden lehdet ovat hyvää tahtia muuttuneet kauniin eri sävyisiksi ja säät viilenee sekä illat pimenee.

Miten meidän kesä sujui loppujen lopuksi?
Aktiivisin koiranäyttely kesä mitä minulla on koskaan ennen ollut. Näyttelytuloksissa ei saavutettu sitä mitä salaa haaveilin eli SERT ja vara-SERT odottavat vielä tuloaan, kuitenkin tuloksina oli kolme ERIä, yksi SA ja kolme EH:ta eli ei mitenkään erityisen huonosti siis kuitenkaan mennyt! =)
Ensimmäinen näyttelykesä isovillakoiran parissa! Ja pakko myöntää tänä kesänä olen oppinut hyvin paljon siitä miten tuota isovillan turkkia laitetaan ja pidetään kunnossa ja miten se näyttely"kampaus" oikein tehdään.
Emman sisarruksilla näyttely kesä on mennyt paljon paremmin! Veli puolassa on saanut useita RYP-sijoituksia ja taisipa olla BIS sijoituskin ellen väärin muista! Ensimmäiset CABICit on veli saanut kerättyä ja SERTit Puolan MVA titteliin taitaa ollakin kasassa enään vain riittävästi ikää tarvitaan ja  valion arvo olisi sitten tapulteltu!
Sisko vuorostaan on saanut itselleen jo Tsekin sekä Puolan JMVA ja kasassa on myöskin CABICeja sekä myös useita ROP ja VSP sijoituksia kuten veljelläänkin !

Mutta pääsääntöisesti kesä meni ennen kaikkea löhöillessä, vapaana juoksentelussa, mökkeilyä ja uimassakin käytiin silloin tällöin! Koirakavereita nähtiin myös ja uusiakin tuttavuuksia saatiin!
Mätsäreiden kohdalla työt rajoittivat hyvinkin paljon, mutta eipä noita mätsäreitä hirmuisesti kesällä ollut, joten paljoa ei menetetty!

Photo: Elina Intke
Nyt syksyllä me keskitytään vaan oleskeluun.. marraskuussa käydään Jyväskylän näyttelyssä, mutta ennen sitä ja sen jälkeen ei muita näyttelyitä olekaan tiedossa. Uskon että tullaan Jyväskylän näyttelystä jälleen yhtä kokemusta rikkaampana pois, mutta pitäähän se nuorten luokka korkata nyt kotinäyttelyssä! Saapahan ainakin tuo Emman trimmi malli aikaa kasvaa oikeaan kohtaan ja pallot siirrettyä kunnolla.
Messarissa ei ollut mitään hirmuisen hyviä tuomareita joten tuskin lähdetään sinne asti ajelemaan varsinkin, kun titteliin meillä ei kyllä taida olla mitään mahdollisuuksia. Joten Jyväskylän jälkeen onkin vuonna 2015 meidän seuraavat näyttelyt!

Emman kanssa oleminen on vain helpottunut ja arki muuttuu koko ajan sulavammaksi! Emman mukautuvainen, lempeä ja ystävällinen luonne auttaa monissa asioissa hyvin paljon ja uskon, että vielä kun ikää tulee enemmän arki senkun helpottuu ja opitaan vielä paremmin tuntemaan toisemme <3

Onneksi nyt syksylle tekemistä riittää koirakavereiden tapaamisten, trimmausten sun muiden touhujen ohella! Ehkäpä jos päästäisiin ilmottautumaan sinne rally-tokoon nyt syksyn myötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti