keskiviikko 2. maaliskuuta 2016

Venähti..

Viimeisestä päivityksestä on tosiaan vierähtänyt vuosi! Vuoteen on kyllä paljon mahtunutkin!

Viime vuosi kierrettiinkin aktiivisemmin näyttelyissä ja lopulta saatiin se mitä metsästettiin! Emmasta tuli viime kesänä Suomen muotovalio ja viikkoa myöhemmin valioitui myös upeasti Eestissä! Paljon enemmän kuin olisin koskaan uskaltanut haaveilla. Tästä saan kyllä kiittää ihania ystäviä ja kasvattajaa kaikesta tuesta ja avusta.

Viime vuoden näyttely kesän kruunasi Emman kasvattajan Suomessa vierailu ja kennel Nontiscordardimen upea debyytti kasvattaja kisassa.. Heinolassa nimittäin napsahti ROP-kasvattaja ja sitten vielä BIS- kasvattaja!!! Voin sanoa että kyseinen päivä saa edelleenkin hymyn huulille. Myös tähän mahtuu Emman Suomessa asuvan veljen upea matka valioksi... Viisi näyttelyä ja Suomen muotovalio! Viimeinen SERT tuli Villakoirien Erikoisnäyttelystä! Onpahan veljellä kasassa myös muutama VARA-CABIC!

Muuten meidän elämäämme ei ole mitään ihmeellistä kuulunut.. itse pääsin opiskelemaan Mikkelin ammattikorkeakouluun sosionomiksi ja tämä tiesikin muuttoa toiselle paikkakunnalle. Eipä tuo ongelma ole ollut ja Mikkelissä paljon tuttuja sekä läheinen ystävä asuukin. 

Emman kanssa ei olla mitään ihmeellisempää touhuttu vaan tavattu ystäviämme ja eletty ihan normaalia arkea.. itse olen nyt ruvennut aktiivisemmin harjoittelemaan conttarin trimmausta ja ehkä kehitystäkin on tapahtunut jossain määrin. Emmalle on nyt varattu myös lonkka- ja kyynärkuvaus aika, joka on ensi viikolla.. voin sanoa että ei tule varmasti paljoa nukuttua!  Myös Emma on tarkoitus tutkia MyDogDNAn kautta sekä tietenkin silmät.

Emma on aikuistunut roimasti myös vuoden aikana, vaikka melkoinen kakara Emma osaa olla edelleen mutta hyvällä tavalla! Hassun hauska höntti <3  Tähän vuoteen tulee myös mahtumaan paljon kaikkea ja YRITÄN nyt parantaa tapani ja päivittää kuulumisia useammin.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti