tiistai 28. kesäkuuta 2016

Rally-tokoillen

Viimeisimmästä päivityksestä on jälleen kulunut aivan liian pitkä aika. Kevät oli hieman hektistä aikaa. Itselläni alkoi harkka ja se vei paljon voimia, joten mitään ihmeellistä ei Emman kanssa ole touhuttu.  Itse tulin "kesäloman" ajaksi tänne Jyväskylään töihin, ja nyt on sitten keretty touhuamaankin jotain!

Kun Emma todettiin luustoltaan terveeksi olen uskaltanut aloittaa pyöräilyn Emman kanssa. Iltalenkit pääsääntöisesti pyöräillään, koska silloin sää on viilentynyt. Tietenkin iltaisin myös tehdään ihan normi hihnalenkkejäkin! Niin minä kuin Emmakin nautitaan pyörälenkeistä, kun päästään menemään hitusen nopeampaa.

Näyttelyitä meillä ei olekaan ollut. Itselläni on hirmuinen näyttelykuume eikä sitä yhtään helpottanut Tiina Tauloksen trimmikurssi, saati se että viikonloppuisin ihastelen miten muut ovat näyttelyissä pärjänneet ja pitäneet hauskaa. Nyt kuitenkin tämän kesän/alku syksyn ensimmäinen näyttely ilmottautuminen on tehty! Luultavasti tämä näyttely on myös meidän tämän vuoden ensimmäinen ja ainoa näyttely. Se tarkoittaa sitä, että siitä tulee ottaa kaikki ilo irti!

Emmalle tilasin MyDogDNA testipaketin. Torstaina käymme ottamassa näytteen ja sitten jään jännittämään, että mitä siitä selviää! Emma on myös menossa ensi viikon perjantaina Imatralle silmätarkkiin. Jännittäviä aikoja tiedossa!

Noheva rally-tokoilija <3
Vaikka meillä ei ole näyttelyitä ollut, niin ei me olla pyöritelty peukaloita! Keski-Suomen Villakoirat on nyt järjestäneet rally-toko harkkoja, joissa me ollaan pyöritty Emman kanssa mukana! Pitkään olen Emman kanssa haaveillut rally-tokosta! Mahtavaa onkin, että nyt pääsimme sitä kokeilemaan! Emma on nopeasti hoksannut esim. sivulle tulon ja eteen tulemisen vaikka niitä ei ole koskaan aiemmin edes harjoiteltu! Muutama toisto ja Emma ymmärsi, että mitä haetaan. Mahtava likka <3 Emma harvoin ottaa mitään vakavasti ja sen kyllä huomaa! Rally-tokossakin niin minulla kuin Emmallakin on kirjaimellisesti hymy huulilla, ja on hauskaa huomata miten Emmakin nauttii!

Täytyy yrittää katsoa olisiko Mikkelissä sopivaa treeni ryhmää mihin voitaisiin Emman kanssa syksyllä mennä treenaamaan rally-tokoa!

Emma trimmikurssin jälkeen <3







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti