sunnuntai 22. syyskuuta 2013

6 months! Time flies!

Tänään sitten Emma saavutti jo puolen vuoden iän! Hurjan nopeasti tämä aika on mennyt siitä kun Emma tuli kesäkuussa tänne Suomeen! Mahta likka kaikin puolin ja luonne on edelleen täyttä kultaa ja sen sai todistaa taas tänään, kun mätsäreissä vierailtiin.

Eilen oli Emman pesu jälleen kerran, kun neitonen päätti viilettää sitten perunapellossa vesisateessa. Voitte uskoa, että kun neitonen juoksi sisään niin kaikki paikat oli mustana mullasta! Ja se märän mullan lemu.. ugh! Pesulle ja sassiin, mutta oli neitonen tarkoitus pestä muutenkin 6kk "synttäreiden" kunniaksi =)

Tänään sitten olikin pitkästä aikaa mätsärit tiedossa. Nyt mentiinkin mätsäilemään Emman kanssa ihan kahden kesken, kun minun kennelpoikani (pikkuveljet) olivat kalassa. Emma koosta tai väristä riippumatta olisi ollut kaikkien kaveri! Huppupäinen afgaani alkuun oli hieman jännä, mutta hetken päästä olisikin ollut NIIN hauska leikkiä tämän ison kaverin kanssa. Mätsärissä tavattiin Emman serkku eli minun serkkuni saman ikäinen tervu tyttönen Ketunpolun Golden Queen . Leikit olisivat jälleen osuneet hyvin yhteen, mutta kirotut hihnat rajoittivat menoa ja meininkiä.

Emma jaksoi taas kehässä upeasti eikä parkkihallin kuminat ja kaiut haitanneet neitoa yhtään, vaan Emma olisi voinut jälleen rennosti jatkaa uniaan vilinästä piittaamatta. Kun oli pariarvostelun vuoro niin Emma ei millään olisi voinut vastustaa tuomaria vaan piti tämä pusutella hyvin märäksi. No eipä pelkää tuomaria! Pariarvostelussa Emma sai punaisen nauhan ja päästiin sitten odottelemaan punaisten kehän alkua.

Sinisten kehään pääsi Senna-serkku joka olikin lopussa upeasti SIN3 ja Emma oli punaisissa pennuissa sitten PUN4 ja meinasi jo hieman seisominen neitoa kyllästyttämään, kun koiria oli niin paljon tiputettavana pois. Kuitenkin Emma jaksoi hienosti vaikka ihan vauva vielä onkin! Nyt kotoa löytyy enemmän tai vähemmän väsynyt isopienipuudeli <3








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti