lauantai 14. syyskuuta 2013

Nips naps! Siisti tyttö jälleen!

Tänään olikin sitten jo pitkään odotettu reissu Kangasniemelle missä aivan ihana Anita trimmasi Emman jälleen kauniiksi, vaikkakin Emma itse vaikeutti tätä operaatiota heilumalla ja hyörimällä, kun Anita on NIIIN ihana ihminen kuten kaikki muutkin ihmiset.

Heti aamusta aloitin Emman pesun ja kuivaamisen. Aikaa jo tuon höntin kuivauksessa menee yli 1,5 tuntia! Ainakin kun tekee tarkkaa ja huolellista työtä. Välissä tietty konetin kuonon ja tassuja, mutta siitä huolimatta ei tuo ole enään mikään hetkessä hoidettu homma päinvastoin! Ja turkkia kun tulee lisää ja lisää niin aikakin kuivaamisessa sun muussa lisääntyy. Samaa tahtia halu leikata Emma continentaliin vaan kasvaa! No ehkä sitä neljä kuukautta jaksaa vielä tuon koko vartalo karvoituksen kanssa... niille jotka ihmettelevät, että miksi neljä kuukautta niin henkilökohtainen tavoite olisi Emman ollessa 10kk leikauttaa continental, mutta jos päässä tai niskassa ei ole riittävästi karvoitusta niin sitten siirtyy tämä idea.

Mutta itse trimmauksesta! Heti Anitan luo saapuessa Emma olisi pusutellut Anitan märäksi ja melkeimpä kuoliaaksi! Häntä heiluu ja koko koira hännän mukana. Emma sai kehuja luonteestaan, eikä mikään ihme! Emma on todella tasapainoinen ja luottava koira! Anita sanoikin, että tervepäinen koira ei paljosta hätkähdä ja Emman kaltaista koiraa on ilo katsoa!  Ihana kuulla kehuja niinkin osaavalta ja pitkänlinjan harrastajalta kuin Anita on <3
No Emman trimmaus olikin sitten ihan asia erikseen. Virtaa olisi ollut automatkan jäljiltä vaikka muille jakaa, mutta jos koira ei pysy paikoillaan niin trimmaaminen on haastavaa. Vasta loppua päin Emma väsähti, mutta jälki ei ollut tasaista, mutta ei olisi ollut kiinni etteikö trimmaaja olisi osannut, mutta Emma kun ei millään pysynyt alussa paikoilaan, mutta eipä sillä nyt oli hyvä saada Emmalle edes se malli mistä lähteä työstämään kuukauden päästä näyttelytrimmiä eikä Emma ole hirveä karvakasa ilman muotoja!

Emma sai todella paljon kehuja Anitalta. Luonteestaan kuin ulkonäöstäänkin! Vaikka Emma on iso niin silti Emma liikkuu vaivattomasti ja elegantisti kuten villakoiran kuuluukin! Pää on kauniin ilmeikäs sekä mitä kaikkea muuta. Ihanaa että koira on luonteensa puolesta täyttä kultaa, mutta on myös ihana kuulla että ulkonäkökään ei ole yhtään huono! Alla on sitten kuvia ja videoita!

Seuraava postaus tuleekin varmaan olemaan ensi viikon sunnuntaina olevasta mätsäristä. Ja jos vain jaksan niin sitä ennen Emman tuho postaus.. eli mitä tämä hellantelttu on saanut aikaan.
Emman liikettä hieman












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti